achtergrond
Golfclub
't Jagerspaadje
Corversbos
Hilversum
DE BAANLIDMAATSCHAPDE PROKAMPIOENENROUTE

start
pagina
nieuws
inloggen
leden
sponsors
het
weer
lid
worden
contact


Golfclub 't Jagerspaadje is lid van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en heeft de C-status.
De golfclub is in 1981 opgericht en was destijds gelegen aan 't Jagerspaadje, waar de naam vervolgens aan is ontleend.

Golfclub 't Jagerspaadje is een besloten ledenclub, telt maximaal 400 leden en is een van de voordeligste golfverenigingen in de regio. Zij biedt haar leden een gevarieerd programma aan activiteiten. Het hele jaar door worden wedstrijden georganiseerd zowel op weekdagen als tijdens het weekend en voor alle categorie├źn spelers van beginners tot gevorderden. Wedstrijden dienen ook om de onderlinge band tussen de leden te versterken. Naast leden zijn alleen ge├»ntroduceerde bezoekers welkom.

De golfbaan grenst aan de parkbossen van de historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen in het prachtige Corversbos met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Het is een 9-holes baan met drie Par-4 en zes Par-3 holes met een totale lengte van 2770 meter. De baan is qualifying voor het verkrijgen van de EGA handicap en goedgekeurd door de NGF voor het afnemen van examens.

Gedurende het hele jaar kan op alle dagen gegolft worden maar in het veldkorfbalseizoen kan dat niet op zaterdag en niet op dinsdag- en donderdagavond. Een deel van de golfbaan wordt dan door korfbalvereniging De Corvers gebruikt. Het korfbalseizoen loopt van half maart tot eind mei en van half augustus tot eind oktober.